Usluge

Gradjevinski radovi

Kvalitetno izvođenje grubih građevinskih radova je neophodno za stabilnost i sigurnost objekta, te ako trebate graditi novo, vrlo jednostavno i brzo možete cjelokupnu stvar prepustiti stručnjacima u INCON-u koji dugogodišnjim iskustvom prednjače u izvođenju radova u gradnji i građevinarstvu.

Saznajte više

Sistem ključ u ruke

INCON nudi mogućnost izvođenja radova po sistemu ‘’ključ u ruke’’, što podrazuumijeva izvođenje kompletnih radova na objektu, od temelja do krova. Izgradnja „ključ u ruke“ može da podrazumijeva i izradu idejnog rješenja, glavnog projekta i svih potrebnih dokumenata za građevinsku dozvolu.

Saznajte više

Projektovanje

INCON nudi uslugu projektovanja budućeg objekta, što uključuje sagledavanje resursnih i prostornih mogućnosti i ograničenja izgradnje objekta, sa zadatkom da se kroz postupke vrednovanja usvoji generalna koncepcija, makrolokacijska i prostorna dispozicija objekta, kao i osnove za ekonomsku analizu.

Saznajte više

Revidiranje projekata

INCON građevinska firma nudi stručnu kontrolu projekta u toku i nakon završetka projekta, kao i unaprijeđenje istog ,u slučajevima kada je to moguće. U to ubrajamo : razrade detalja za izvođenje radova obuhvaćenih glavnim projektom, kao i tehničko-tehnološka i organizaciona rješenja za izgradnju objekta.

Saznajte više

Nadzor projekata

INCON nudi stručni nadzor tokom izvođenja građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, što podrazumijeva koordinaciju svih faza radova, namensko koordinisanje i nadzor projekta, sveobuhvatne savetodavne usluge tokom čitavog trajanja projekta kao i neprekidni nadzor ključnih momenata u sprovođenju projekta u delo.

Saznajte više

Zanatski radovi

Bavimo se izradom svih vrsta zanatskih radova (vodovod i kanalizacija, elektro-instalacije, hidroizolacije, keramičarski radovi, popravka krovnih površina itd.), koje, zajedno sa ostalim uslugama koje nudimo, završavamo u željenom roku i onako kako je to predvidjeno po projektu.

Saznajte više